Blog d'Egea Fisioteràpia

Hàbits saludables per cuidar el sòl pelvià

suelo pelvico egea fisioterapia clinica fisioterapia sol pelvia malgrat de mar laura efea fisioterapeuta pelvica
El sòl pelvià és una part crucial del nostre cos, però, sovint, no li prestem suficient atenció. Descrobreix hàbits saludables de la mà de la fisioterapeuta Laura Egea.

El sòl pelvià és una part crucial del cos però, sovint, no li prestem suficient atenció. Sabies que la salut del sòl pèlvic pot afectar significativament la nostra qualitat de vida? Si bé la fisioteràpia del sòl pelvià té un paper crucial en el tractament de problemes relacionats amb aquesta àrea, adoptar hàbits saludables també és essencial per prevenir-ne disfuncions. Descobreix hàbits clau que poden contribuir a la salut òptima del teu sòl pèlvià, de la mà de la Laura Egea, fisioterapeuta del sòl pelvià a Malgrat de Mar.

 • En primer lloc, per asseure’s al lavabo és important adoptar una postura correcta. D’aquesta manera, evitaràs forçar i empènyer amb la zona abdominal.
 • No t’aguantis el pipí i no posposis el moment d’anar al lavabo. De la mateixa manera, tampoc vagis al lavabo ‘per si de cas’.
 • Existeix un mite que diu que aguantar les ganes d’orinar enforteix el sòl pelvià. Res més lluny de la realitat. Tallar l’orina no és un exercici i pot ser perjudicial. T’expliquem la veritat sobre altres mites relacionats amb el sòl pèlvià aquí.
 • El sòl pelvià és una part més del teu cos. Per què no entrenar-lo, també? Activa el sòl pèlvic millorant la capacitat de contracció i resistència.
 • Assegura’t una bona competència abdominal
 • Si fas exercicis que impliquen carregar pes, assegura’t que el teu sòl pelvià està bé, per no empitjorar els símptomes. Tingues en compte la postura, la respiració i, sobretot, no empenyis des del teu sòl pèlvic.
 • Segur que ja t’ho han dit molts cops, però és important. Cuida que la teva alimentació sigui el màxim d’equilibrada possible. El sobrepès i l’obesitat poden perjudicar el sòl pelvià
 • Inclou a la teva dieta vegetals, fruites i verdures. Així, evitaràs l’estrenyiment, que pot afectar el teu sòl pèlvic.
 • Hidrata’t bé. Es recomana veure de 6 a 8 gots d’aigua al dia.
 • Observa sovint la teva vulva amb un mirall. Integra bé la seva anatomia i observa què passa al teu sòl pelvià quan fas una tos, una contracció o una força expulsiva.
 • Aprèn sobre la importància del teu sòl pelvià. Informa’t sobre com cuidar-lo i enfortir-lo per prevenir i evitar patologies i disfuncions.
 • Davant qualsevol dubte, consulta sempre un especialista en sòl pelvià, perquè t’ajudi a donar resposta a les teves preguntes.

A Egea Fisioteràpia, centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar, creiem en la importància de tenir un sòl pelvià saludable per al teu benestar general. Per això, comptem amb l’experiència de la Laura Egea, fisioterapeuta del sòl pelvià. Ella et podrà guiar perquè puguis implementar aquests hàbits saludables i et proporcionarà un enfocament personalitzat segons les teves necessitats. Demana ja la teva cita amb la Laura Egea al 636133060 i descobreix com et pot ajudar a cuidar el teu sòl pelvià.

Sobre Egea Fisioteràpia

Som un centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar. Tractem tot tipus de patologies i lesions i estem especialitzats en fisioteràpia del sòl pèlvià, fisioteràpia esportiva i fisioteràpia pediàtrica. Fem tractaments INDIBA, teràpia d’ones de xoc i pressoteràpia i tenim servei de nutricionista a Malgrat de Mar.

Segueix-nos a

El centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar

La nostra consulta de fisioteràpia està formada per dos box independents on duem a terme les sessions de fisioteràpia i els tractaments amb INDIBA. Comptem amb un box especialment habilitat per a fer tractaments de pressoteràpia i un gimnàs totalment equipat amb material per a realitzar exercici terapèutic en aquells tractaments que ho requereixen.

Les instal.lacions es van ampliar i renovar íntegrament l’any 2022. L’objectiu és oferir als pacients un espai acollidor on puguin dur a terme els seus processos de recuperació de forma còmoda, en un ambient relaxat i amb la tecnologia d’última generació al seu abast. 

Mayra Olan
Mayra Olan
11/07/2023
Estic fent recuperació de les dos cesareas que he tingut i estic súper contenta. Grans professionals.
Noemí
Noemí
05/07/2023
Sempre els mes atents, amables i professionals!
José Antonio Sánchez
José Antonio Sánchez
22/06/2023
Llevo años asistiendo a la consula de Egea fisioterapia y lo seguiré haciendo. Encuentro buenas instalaciones atención personalizada y grandes profesionales .
Esther Bel
Esther Bel
23/05/2023
Hace años que conozco este sitio es genial ,muy profesional y el trato exquisito, lo recomiendo el 100%
Miriam C.L
Miriam C.L
17/05/2023
Son unos magníficos profesionales, en contínua formación para ofrecernos el mejor servicio y ayudarnos de la manera más eficiente y eficaz con nuestras lesiones. Encantada con Laura por su delicadeza y profesionalidad para tratar el suelo pélvico, cicatrices... Los recomiendo 100%.
Izan Lopez Vergel
Izan Lopez Vergel
12/05/2023
El millor servei de fisioteràpia de la zona. Realment mai no he tingut cap queixa amb ells, són grans professionals i es nota que són vocacionals. Endavant, seguiu així!
Imma Collet
Imma Collet
08/05/2023
M'estic visitant amb la Laura per millorar el sòl pelvià i des del primer dia em va transmetre molta confiança amb el tracte rebut tan proper. He notat molta millora amb els tractaments i els exercicis que proposa. Totalment recomanable, és una gran professional.
Miquel Salto
Miquel Salto
25/04/2023
Bons professionals, tracte excel·lent i millor atenció
Olívia Caubet
Olívia Caubet
24/04/2023
Totalment recomanable!! Molt atents i professionals!
egea fisioterapia fisioterapeutes malgrat de mar

Egea Fisioteràpia és una clínica de fisioteràpia a Malgrat de Mar (Barcelona). Som fisioterapeutes col.legiats i fem tractaments de fisioteràpia, fisioteràpia esportiva, fisioteràpia del sòl pèlvic i fisioteràpia pediàtrica. Centre INDIBA a Malgrat de Mar. Clínica especialista en ones de xoc a Barcelona. 

Malgrat de Mar – Santa Susanna – Palafolls – Calella – Pineda de Mar – Tordera – Blanes