Blog d'Egea Fisioteràpia

Centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar (Barcelona)

NO ET PERDIS LA NEWSLETTER DE FISIOTERÀPIA

Rep recomanacions de fisioteràpia

Consells, ofertes, promocions, nous serveis i productes directament al teu correu electrònic!

Centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar

Egea Fisioteràpia som un centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar. T’ajudem a tractar tot tipus de lesions i patologies amb tractaments individuals i adaptats a les teves necessitats. A més, som especialistes en fisioteràpia del sòl pelvià, fisioteràpia esportiva i fisioteràpia pediàtrica.

A la nostra clínica, fem tractaments de fisioteràpia INDIBA, teràpia d’ones de xoc i pressoteràpia. També, comptem amb servei de nutrició i dietètica. 

A Egea Fisioteràpia hi trobaràs un espai, adaptat a persones amb mobilitat reduïda, on portar a terme el teu procés de recuperació de manera cómoda i eficaç, amb l’acompanyament continu dels nostres fisioterapeutes i l’última tecnologia en fisioteràpia al teu abast. El nostre equip està format per la Laura Egea, en Marc Egea, la Clara Borrell, en Martí Paunero i l’Anna Fernández.

Mayra Olan
Mayra Olan
11/07/2023
Estic fent recuperació de les dos cesareas que he tingut i estic súper contenta. Grans professionals.
Noemí
Noemí
05/07/2023
Sempre els mes atents, amables i professionals!
José Antonio Sánchez
José Antonio Sánchez
22/06/2023
Llevo años asistiendo a la consula de Egea fisioterapia y lo seguiré haciendo. Encuentro buenas instalaciones atención personalizada y grandes profesionales .
Esther Bel
Esther Bel
23/05/2023
Hace años que conozco este sitio es genial ,muy profesional y el trato exquisito, lo recomiendo el 100%
Miriam C.L
Miriam C.L
17/05/2023
Son unos magníficos profesionales, en contínua formación para ofrecernos el mejor servicio y ayudarnos de la manera más eficiente y eficaz con nuestras lesiones. Encantada con Laura por su delicadeza y profesionalidad para tratar el suelo pélvico, cicatrices... Los recomiendo 100%.
Izan Lopez Vergel
Izan Lopez Vergel
12/05/2023
El millor servei de fisioteràpia de la zona. Realment mai no he tingut cap queixa amb ells, són grans professionals i es nota que són vocacionals. Endavant, seguiu així!
Imma Collet
Imma Collet
08/05/2023
M'estic visitant amb la Laura per millorar el sòl pelvià i des del primer dia em va transmetre molta confiança amb el tracte rebut tan proper. He notat molta millora amb els tractaments i els exercicis que proposa. Totalment recomanable, és una gran professional.
Miquel Salto
Miquel Salto
25/04/2023
Bons professionals, tracte excel·lent i millor atenció
Olívia Caubet
Olívia Caubet
24/04/2023
Totalment recomanable!! Molt atents i professionals!
egea fisioterapia fisioterapeutes malgrat de mar

Egea Fisioteràpia és una clínica de fisioteràpia a Malgrat de Mar (Barcelona). Som fisioterapeutes col.legiats i fem tractaments de fisioteràpia, fisioteràpia esportiva, fisioteràpia del sòl pèlvic i fisioteràpia pediàtrica. Centre INDIBA a Malgrat de Mar. Clínica especialitzada en ones de xoc a Barcelona. 

Malgrat de Mar – Santa Susanna – Palafolls – Calella – Pineda de Mar – Tordera – Blanes