Som fisioterapeutes a Malgrat de Mar

Coneix l'equip de fisioterapeutes d'Egea Fisioteràpia a Malgrat de Mar. Som especialistes en fisioteràpia del sòl pelvià, esportiva i pediàtrica, tractaments INDIBA, teràpia d'ones de xoc i pressoteràpia.

Mayra Olan
Mayra Olan
11/07/2023
Estic fent recuperació de les dos cesareas que he tingut i estic súper contenta. Grans professionals.
Noemí
Noemí
05/07/2023
Sempre els mes atents, amables i professionals!
José Antonio Sánchez
José Antonio Sánchez
22/06/2023
Llevo años asistiendo a la consula de Egea fisioterapia y lo seguiré haciendo. Encuentro buenas instalaciones atención personalizada y grandes profesionales .
Esther Bel
Esther Bel
23/05/2023
Hace años que conozco este sitio es genial ,muy profesional y el trato exquisito, lo recomiendo el 100%
Miriam C.L
Miriam C.L
17/05/2023
Son unos magníficos profesionales, en contínua formación para ofrecernos el mejor servicio y ayudarnos de la manera más eficiente y eficaz con nuestras lesiones. Encantada con Laura por su delicadeza y profesionalidad para tratar el suelo pélvico, cicatrices... Los recomiendo 100%.
Izan Lopez Vergel
Izan Lopez Vergel
12/05/2023
El millor servei de fisioteràpia de la zona. Realment mai no he tingut cap queixa amb ells, són grans professionals i es nota que són vocacionals. Endavant, seguiu així!
Imma Collet
Imma Collet
08/05/2023
M'estic visitant amb la Laura per millorar el sòl pelvià i des del primer dia em va transmetre molta confiança amb el tracte rebut tan proper. He notat molta millora amb els tractaments i els exercicis que proposa. Totalment recomanable, és una gran professional.
Miquel Salto
Miquel Salto
25/04/2023
Bons professionals, tracte excel·lent i millor atenció
Olívia Caubet
Olívia Caubet
24/04/2023
Totalment recomanable!! Molt atents i professionals!

Sobre Egea Fisioteràpia

Egea Fisioteràpia va néixer molt abans que l’actual consulta de fisioteràpia s’instal.lés a la primera planta del número 107 carrer del Carme de Malgrat de Mar. Ho va fer fa més de 15 anys, quan Laura Egea, una jove fisioterapeuta, va obrir les portes de casa seva als seus pacients. Amb esforç i constància, la confiança dels pacients va anar creixent fins que, un dia, l’espai es va quedar petit. Aleshores, va obrir les portes de l’actual clínica de fisioteràpia. Uns anys després, en Marc Egea i en Martí Paunero, fisioterapeutes especialitzats en fisioterapia esportiva, i la Clara Borrell, fisioterapeuta especialitzada en fisioteràpia pediàtrica es van unir a l’equip.

La nova ubicació del centre de fisioteràpia va permetre donar un millor i més ampli ventall de serveis als pacients, com ara el de nutrició.  A més el va fer accessible a persones amb mobilitat reduïda . El que mai ha canviat, però, és l’objectiu de fer-los sentir cuidats, com a casa. Vetllem pel seu benestar i per millorar la seva qualitat de vida oferint-los tractaments personalitzats i fomentant una comunicació clara i fluïda, perquè entenguin en tot moment la seva patologia i participin activament del seu tractament.

fisios malgrat de mar egea fisioterapia fisioterapeutas barcelona tordera palafolls blanes pineda calella laura egea marc egea clara borrell marti paunero

La nostra filosofia

Empatia i tracte proper: Creiem en la importància d’establir un vincle entre fisioterapeutes i pacients. Cada pacient és únic i ens involucrem perquè el seu tractament sigui el màxim d’exitós possible.

Llenguatge clar: Parlem clar i amb paraules que tothom entengui, perquè el pacient entengui la seva patologia i el tractament a seguir.

Pacients actius: Posem el pacient al centre de la seva recuperació i dissenyem un tractament de fisioteràpia a mida on ell/a és una peça activa clau i amb capacitat de decisió. 

Millora de la qualitat de vida i benestar: A banda de ser el nostre objectiu, per a nosaltres, és important aconseguir involucrar el pacient en la seva salut i benestar i educar-lo per evitar futurs problemes.

Tractaments basats en l'evidència científica: Basem les nostres decisions en la bibliografia més recent i contrastada.

Formació contínua: Creiem en la importància de l'aprenentage continu en fisioteràpia. Per això, assistim a cursos, congressos i formacions per actualitzar-nos i oferir els tractaments més òptims i innovadors

El nostre equip de fisioterapeutes

Laura Egea suelo pélvico sol pelvia fisioterapeuta malgrat de mar egea fisioterapia sol pelvic blanes pineda calella tordera palafolls

Laura Egea

Fisioterapeuta col.legiada 7060 

Sóc la Laura Egea, fisioterapeuta fundadora de la clínica de fisioteràpia. Sóc graduada en fisioteràpia i, a més, sóc especialista en fisioteràpia del sòl pelvià a Malgrat de Mar.

Abans d’Egea Fisioteràpia, vaig estar uns anys treballant en la sanitat pública. Això m’ha premès tenir una visió global de la fisioteràpia. Vaig tenir el privilegi d’aprendre al costat de grans fisioterapeutes i adquirir coneixements de les diverses especialitats que impliquen la salut humana.

 • Fisioteràpia en uroginecologia
 • Avaluació i tractament de la diàstasi Recti
 • Fisioteràpia en obstetrícia. Preparació física a l’embaràs i part. Sòl pelvià obstètric
 • Curs Travell Simons de Punció seca: Fisioteràpia conservadora i invasiva de la síndrome del dolor miofascial
 • Mobilització neurodinàmica. Exploració i tractament neuromeningi de l’aparell locomotor
 • Indiba Activ suelo pélvico specialist
 • Especialista en teràpia d’ones de xoc
mejores fisios deportivos malgrat de mar fisioterapia esportiva fisioterapeutes barcelona tordera palafolls santa susanna blanes pineda calella egea fisioterapia

Marc Egea

Fisioterapeuta col.legiat 14131

Sóc en Marc Egea, fisioterapeuta especialitzat en fisioteràpia esportiva a Malgrat de Mar. Em considero un apassionat de la música, la salut i l’esport. Intento impregnar la meva feina d’aquests 3 ingredients. 

Crec que tothom mereix un tractament individual personalitzat i adaptat als seus problemes reals i enfocat a assolir els seus objectius. L’única forma d’aconseguir-ho és amb un tracte humà i proper, basat en la comunicació i que empoderi el pacient per sentir-se en principal actor de la seva salut. 

 • Màster en Fisioteràpia Esportiva i readaptació de l’activitat física per l’Escola Universitària Gimbernat
 • Curs de Neurodinàmica
 • Curs Travell Simons de Punció seca: Fisioteràpia conservadora i invasiva de la síndrome del dolor miofascial.
 • Abordatge clínic del corredor
 • Especialista en INDIBA Activ Therapy
 • Especialista en tendinopaties, teràpia esportiva, readaptació  i rehabilitació física
 • Especialista en teràpia d’ones de xoc
fisioterapia infantil malgrat de mal fisioterapia pediatrica fisioterapeuta egea fisioterapia

Clara Borrell

Fisioterapeuta col.legiada 14662

Sóc la Clara Borrell, fisioterapeuta especialitzada en fisioteràpia pediàtrica a Malgrat de Mar. Estar envoltada de nens i nenes sempre m’ha agradat i poder-los acompanyar des de la fisioteràpia tant a ells/es com a les seves famílies, m’omple.

La fisioteràpia se centra en la part més física. Però no podem oblidar-nos de la resta: hem de veure els nens i nenes des d’un global i, també, el seu entorn. Respondre inquietuds, empoderar les famílies i  acompanyar-les en tot moment serà clau per assolir els objectius i poder avançar

 • Màster en Fisioteràpia Pediàtrica
 • Curs en Fisioteràpia Respiratòria bàsica i avançada
 • Curs en Biomecànica, Marxa neurològica i equilibri i Control motor
 • Curs en Pràctiques en Atenció Precoç centrades en la família
 • Curs en Embenats neuromusculars (Kinesiotape)
martí paunero fisioterapeuta egea fisioterapia mejores fisios malgrat de mar

Martí Paunero

Fisioterapeuta col.legiat 15421

Sóc en Martí Paunero, fisioterapeuta especialitzat en fisioteràpia esportiva a Malgrat de Mar. Sóc una persona curiosa amb la ciència i l’esport. Sobretot, m’agrada practicar-lo a la muntanya. 

Si no em trobes allà, segurament estaré aprenent i investigant sobre el cos humà. Crec que la millor rehabilitació s’aconsegueix a partir del moviment i que la fisioteràpia requereix d’una visió global i una escolta activa per a cada pacient per aconseguir un tractament individualitzat i adaptat a cada persona. 

 • Màster en readaptació a l’activitat física i la competició esportiva
 • Curs en Tècniques de manipulació i mobilització articular sense impuls de columna i extremitats
 • Curs en Neuroanatomia clínica i neurodinàmica
 • Curs d’exercici terapèutic específic de la patologia muscoloesquelètica
 • Especialista en teràpia d’ones de xoc

El centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar

La nostra consulta de fisioteràpia està formada per dos box independents on duem a terme les sessions de fisioteràpia i els tractaments INDIBA. Comptem amb un box especialment habilitat per a fer tractaments de pressoteràpia i un gimnàs totalment equipat amb material per a realitzar exercici terapèutic en aquells tractaments que ho requereixen.

Les instal.lacions es van ampliar i renovar íntegrament l’any 2022. L’objectiu és oferir als pacients un espai acollidor on puguin dur a terme els seus processos de recuperació de forma còmoda, en un ambient relaxat i amb la tecnologia d’última generació al seu abast. 

NO ET PERDIS LA NEWSLETTER DE FISIOTERÀPIA

Rep recomanacions de fisioteràpia!

Consells, ofertes, promocions, nous serveis i productes directament al teu correu electrònic!

Com podem ajudar-te?

egea fisioterapia fisioterapeutes malgrat de mar

Egea Fisioteràpia és una clínica de fisioteràpia a Malgrat de Mar (Barcelona). Som fisioterapeutes col.legiats i fem tractaments de fisioteràpia, fisioteràpia esportiva, fisioteràpia del sòl pèlvic i fisioteràpia pediàtrica. Centre INDIBA a Malgrat de Mar. Clínica especialitzada en ones de xoc a Barcelona. 

Malgrat de Mar – Santa Susanna – Palafolls – Calella – Pineda de Mar – Tordera – Blanes