Fisioteràpia esportiva Malgrat de Mar

Al centre Egea Fisioteràpia, el nostre fisioterapeuta esportiu t’ajudarà a tornar a gaudir del teu esport de forma segura i prevenir lesions esportives.

fisioterapia deportiva malgrat de mar fisioterapeutas deportivos egea fisioterapia
Mayra Olan
Mayra Olan
11/07/2023
Estic fent recuperació de les dos cesareas que he tingut i estic súper contenta. Grans professionals.
Noemí
Noemí
05/07/2023
Sempre els mes atents, amables i professionals!
José Antonio Sánchez
José Antonio Sánchez
22/06/2023
Llevo años asistiendo a la consula de Egea fisioterapia y lo seguiré haciendo. Encuentro buenas instalaciones atención personalizada y grandes profesionales .
Esther Bel
Esther Bel
23/05/2023
Hace años que conozco este sitio es genial ,muy profesional y el trato exquisito, lo recomiendo el 100%
Miriam C.L
Miriam C.L
17/05/2023
Son unos magníficos profesionales, en contínua formación para ofrecernos el mejor servicio y ayudarnos de la manera más eficiente y eficaz con nuestras lesiones. Encantada con Laura por su delicadeza y profesionalidad para tratar el suelo pélvico, cicatrices... Los recomiendo 100%.
Izan Lopez Vergel
Izan Lopez Vergel
12/05/2023
El millor servei de fisioteràpia de la zona. Realment mai no he tingut cap queixa amb ells, són grans professionals i es nota que són vocacionals. Endavant, seguiu així!
Imma Collet
Imma Collet
08/05/2023
M'estic visitant amb la Laura per millorar el sòl pelvià i des del primer dia em va transmetre molta confiança amb el tracte rebut tan proper. He notat molta millora amb els tractaments i els exercicis que proposa. Totalment recomanable, és una gran professional.
Miquel Salto
Miquel Salto
25/04/2023
Bons professionals, tracte excel·lent i millor atenció
Olívia Caubet
Olívia Caubet
24/04/2023
Totalment recomanable!! Molt atents i professionals!

Què és la fisioteràpia esportiva?

La fisioteràpia esportiva és una especialitat de la fisioteràpia que s’enfoca a la prevenció, tractament i rehabilitació de lesions esportives. Està dirigida a esportistes professionals i amateurs i persones que realitzen activitat física i esport de manera regular. A Egea Fisioteràpia som fisioterapeutes esportius a Malgrat de Mar.

L’equip de la nostra clínica de fisioteràpia compta amb en Marc Egea, fisioterapeuta esportiu. El seu objectiu és ajudar els pacients en la recuperació de lesions perquè puguin reincorporar-se i tornar a gaudir el més aviat possible de l’esport de forma segura. També, reduir el risc que pateixin lesions futures. 

Disposem d’instal·lacions preparades específicament i de l’última tecnologia en INDIBA® per a poder fer rehabilitació i readaptació esportiva de manera efectiva i segura. 

fisioterapeutas deportivos malgrat de mar egea fisioterapia deportiva lesion deportista muletas

Centre de fisioteràpia INDIBA® a Malgrat de Mar

A Egea Fisioteràpia, som fisioterapeutes especialistes en INDIBA® a Malgrat de Mar. El tractament de fisioteràpia INDIBA® Activ és altament efectiu, indolor, inocu i sense efectes secundaris. Ajuda els esportistes a accelerar la recuperació de les lesions des de la fase més aguda, reduir el dolor, evitar recaigudes i millorar el rendiment esportiu. Consulta els bonos INDIBA amb un estalvi del 15%. 

Com et pot ajudar la fisioteràpia esportiva?

El fisioterapeuta esportiu del nostre centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar pot ajudar-te en: 

Prevenció de lesions esportives

Reducció del risc de lesions durant la pràctica esportiva

Tractament de lesions esportives

Rehabilitació de lesions i recuperació de la capacitat física

Readaptació esportiva

Preparació per tornar a realitzar activitat física de forma segura

Millora del rendiment esportiu

T’ajudem a assolir objectius esportius i a reduir el risc de lesions

Rehabilitació postoperatòria

Recuperació de mobilitat després d’operacions quirúrgiques

Com et podem ajudar: lesions més comunes en fisioteràpia esportiva

 • Esquinços (esquinç de turmell, esquinç de canell, esquinç de genoll…)
 • Tendinopaties
 • Tendinitis (tendinitis rotuliana, epicondilitis o colze de tenista, tendinitis aquílea, tendinitis del manegot dels rotatoris, tendinitis del supraespinós…)
 • Fractures (fractura de radi, fractura de clavícula, fractura de fémur, fractura en els dits de la mà, fractura de tíbia, fractura de peroné…)
 • Sobrecàrregues musculars
 • Lesions en els lligaments (ruptura del lligament creuat anterior, lligament colateral medial, lligament colateral lateral…)
 • Ruptures fibril.lars i distensions
 • Bursitis
 • Capsulitis
 • Fascitis plantar
 • Pubàlgia o hèrnia de l’esportista 

Com és una sessió de fisioteràpia esportiva a Egea Fisioteràpia?

En les sessions de fisioteràpia esportiva a Malgrat de Mar, el nostre fisioterapeuta esportiu fa una avaluació detallada de la lesió o patologia del pacient. A partir d’aquí, dissenya un pla de tractament personalitzat per assolir els objectius específics de cada cas, des de la recuperació d’una lesió fins a la millora del rendiment. 

Valoració inicial

Fem una avaluació detallada de les lesions o molèsties del pacient i dels seus antecedents

Tractament personalitzat

Dissenyem un tractament adaptat per assolir els objectius concrets amb èxit

Educació

Proporcionem eines perquè treguis el teu màxim potencial de forma segura

Seguiment

Fem seguiment del pacient fins a la recuperació total de la lesió i l’ajudem a prevenir-ne de futures

Durant les sessions, el fisioterapeuta esportiu utilitza diverses tècniques de fisioteràpia esportiva, segons les necessitats de cada cas. Per exemple:

 • Massatge terapèutic esportiu 
 • Exercici terapèutic
 • Punció seca
 • INDIBA Activ Therapy
 • Kinesiotape o vendatge funcional
 • Cyriax

Durant el tractament, a més, proporcionem informació i donem eines als esportistes perquè puguin treure el seu màxim potencial de manera segura i saludable i minimitzin el risc de patir lesions. A Egea Fisioteràpia, treballem per establir una comunicació fluïda entre fisioterapeuta i pacient. Així, podem compendre millor les seves necessitats, establir objectius compartits, motivar-los i reforçar la seva confiança. D’aquesta manera, assegurem un tractament més exitós. 

Pack ATHLETE

Busques un regal original per a esportistes? Ajuda’ls a reduir el risc de patir lesions i a treure el màxim rendiment en entrenaments i competicions amb aquest pack especial. Inclou:

 • Sessions de fisioteràpia
 • Sessions de pressoteràpia
 • Gel d’impacte

Fisioterapeutes esportius a Malgrat de Mar

marc egea fisioterapeuta deportivo malgrat de mar fisioterapia esportiva barcelona mejores fisios blanes santa susanna palafolls pineda calella

Marc Egea, fisioterapeuta col.legiat núm. 14131

Sóc en Marc Egea, fisioterapeuta especialitzat en fisioteràpia esportiva a Malgrat de Mar. Tinc experiència en el tractament de lesions i patologies de diferents esports i sóc especialista en INDIBA i teràpia d’ones de xoc. 

Entre la meva formació destaca el màster en Fisioteràpia Esportiva i Readaptació a l’activitat física, el Curs Travell Simons de Punció Seca, la formació en Abordatge clínic del corredor i el curs en Neurodinàmica. 

Martí Paunero fisioterapeuta malgrat de mar egea fisioterapia clinica fisioterapeutas barcelona pineda calella tordera blanes santa susana

Martí Paunero, fisioterapeuta col.legiat núm. 15421

Sóc en Martí Paunero, fisioterapeuta especialitzat en fisioteràpia esportiva a Malgrat de Mar. Sóc una persona curiosa amb la ciència i l’esport. 

Entre la meva formació destaca el màster en Readaptació a l’activitat física i la competició esportiva, el curs en tècniques de manipulació mobilització articular sense impuls de columna i extremitat, el curs en Neuroanatomia clínica i neurodinàmica i el curs d’exercici terapèutic específic de la patologia muscoloesquelètica. Sóc especialista en ones de xoc i INDIBA.

El centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar

La nostra consulta de fisioteràpia està formada per dos box independents on duem a terme les sessions de fisioteràpia i els tractaments INDIBA®. Comptem amb un box especialment habilitat per a fer tractaments de pressoteràpia i un gimnàs totalment equipat amb material per a realitzar exercici terapèutic en aquells tractaments que ho requereixen.

Les instal.lacions es van ampliar i renovar íntegrament l’any 2022. L’objectiu és oferir als pacients un espai acollidor on puguin dur a terme els seus processos de recuperació de forma còmoda, en un ambient relaxat i amb la tecnologia d’última generació al seu abast. 

NO ET PERDIS LA NEWSLETTER DE FISIOTERÀPIA

Rep recomanacions de fisioteràpia

Consells, ofertes, promocions, nous serveis i productes directament al teu correu electrònic!

Contacte amb Egea Fisioteràpia

Contacta amb el servei de fisioteràpia esportiva a Malgrat de Mar omplint el següent formulari i et respondrem l’abans possible.

egea fisioterapia fisioterapeutes malgrat de mar

Egea Fisioteràpia és una clínica de fisioteràpia a Malgrat de Mar (Barcelona). Som fisioterapeutes col.legiats i fem tractaments de fisioteràpia, fisioteràpia esportiva, fisioteràpia del sòl pèlvic i fisioteràpia pediàtrica. Centre INDIBA a Malgrat de Mar. Clínica especialitzada en ones de xoc a Barcelona. 

Malgrat de Mar – Santa Susanna – Palafolls – Calella – Pineda de Mar – Tordera – Blanes