Fisioteràpia del sòl pelvià Malgrat de Mar

Laura Egea, fisioterapueta del sòl pelvià a Egea Fisioteràpia. Embaràs i postpart. Tractament de patologies i disfuncions del sòl pelvià. 

Mayra Olan
Mayra Olan
11/07/2023
Estic fent recuperació de les dos cesareas que he tingut i estic súper contenta. Grans professionals.
Noemí
Noemí
05/07/2023
Sempre els mes atents, amables i professionals!
José Antonio Sánchez
José Antonio Sánchez
22/06/2023
Llevo años asistiendo a la consula de Egea fisioterapia y lo seguiré haciendo. Encuentro buenas instalaciones atención personalizada y grandes profesionales .
Esther Bel
Esther Bel
23/05/2023
Hace años que conozco este sitio es genial ,muy profesional y el trato exquisito, lo recomiendo el 100%
Miriam C.L
Miriam C.L
17/05/2023
Son unos magníficos profesionales, en contínua formación para ofrecernos el mejor servicio y ayudarnos de la manera más eficiente y eficaz con nuestras lesiones. Encantada con Laura por su delicadeza y profesionalidad para tratar el suelo pélvico, cicatrices... Los recomiendo 100%.
Izan Lopez Vergel
Izan Lopez Vergel
12/05/2023
El millor servei de fisioteràpia de la zona. Realment mai no he tingut cap queixa amb ells, són grans professionals i es nota que són vocacionals. Endavant, seguiu així!
Imma Collet
Imma Collet
08/05/2023
M'estic visitant amb la Laura per millorar el sòl pelvià i des del primer dia em va transmetre molta confiança amb el tracte rebut tan proper. He notat molta millora amb els tractaments i els exercicis que proposa. Totalment recomanable, és una gran professional.
Miquel Salto
Miquel Salto
25/04/2023
Bons professionals, tracte excel·lent i millor atenció
Olívia Caubet
Olívia Caubet
24/04/2023
Totalment recomanable!! Molt atents i professionals!

Fisioteràpia del sòl pelvià

Laura Egea, fisioterapeuta del sòl pelvià a Malgrat de Mar

La fisioteràpia del sòl pelvià és l’especialitat que s‘enfoca al conjunt de músculs i lligaments de la zona baixa de l’abdomen i la pelvis. Valorem, tractem i t’ajudem a prevenir disfuncions del sòl pèlvic. A més, la fisioteràpia pèlvica també està especialment dirigida a dones embarassades i és clau en la recuperació postpart

L’equip de fisioterapeutes d’Egea Fisioteràpia compta amb la Laura Egea, fisioterapeuta del sòl pelvià a Malgrat de Mar. La nostra fisioterapeuta t’ajudarà prevenir i tractar disfuncions del sòl pelvic, com ara incontinències, prolapses, dolor pèlvic, etc. per reduir el dolor i guanyar qualitat de vida. A més, disposem de la tecnologia de fisioterapia INDIBA.

Laura Egea suelo pélvico sol pelvia fisioterapeuta malgrat de mar egea fisioterapia sol pelvic blanes pineda calella tordera palafolls

Què tracta la fisioteràpia del sòl pelvià?

Embaràs i postpart

T’ajudem a preparar el teu cos i sòl pelvià per al part. Passada la quarentena, t’ajudem en el postpart. Valorem el sòl pelvià i tractem cicatrius, episiotomies, diàstasi abdominal…

Prolapses d'òrgans pèlvics

Tractem prolapses com ara cictocele, rectocele o histerocele. Tractaments segons el grau del prolapse per reduir els símptomes i intentar recuperar la seva posició inicial. 

Disfuncions sexuals

Tractem disfuncions sexuals en dones, com vaginisme o dispaurenia (dolor en les relacions sexuals) perquè puguin reduir el dolor i gaudir de la seva sexualitat de forma plena. 

Dolor pèlvic o perineal

Tractem el dolor pèlvic crònic o agut i el dolor perineal per ajudar els pacients que ho pateixen a abordar el dolor i millorar la seva qualitat de vida.

Incontinència urinària

Prevenció i millora de la qualitat de vida del pacient mitjançant exercicis per enfortir el sòl pelvià, modificacions en l’estil de vida, entrenaments, etc. 

Incontinència fecal o de gasos

Tractem la incontinència fecal i de gasos amb tècniques de reeducació, exercicis i pautes per millorar la seva qualitat de vida i evitar el deteriorament psicosocial que pot implicar 

Fisioteràpia per a l'embaràs

La fisioteràpia pot ajudar les dones embarassades a alleugerir les molèsties que sorgeixen durant l’embaràs com, per exemple, el mal d’esquena, dolor pèlvic o la incontinència urinària. La fisioteràpia en l’embaràs es recomana a partir del primer trimestre. Et pot ajudar a:

 • Preparar el sòl pelvià per al part i assegurar una millor recuperació postpart
 • Aprendre a conviure amb el seu cos i els canvis que experimenta durant l’embaràs
 •  Millorar les molèsties de l’embaràs
 • Assegurar una bona continència en l’embaràs i el postpart
fisioterapia embarazadas maresme fisioterapia embarazo malgrat de mal mejores fisios suelo pelvico

Fisioteràpia postpart

La fisioteràpia en el postpart pot ajudar-te a prevenir i tractar disfuncions del sòl pelvià que sorgeixin en la recuperació postpart. S’aconsella fer una valoració del sòl pelvià 6 setmanes després en parts vaginals i 8 setmanes després si hi ha hagut cesària. La fisioteràpia postpart pot ajudar-te a tractar:

 • Diàstasi abdominal
 • Cicatrius i episiotomies
 • Incontinència urinària
 • Prolapses dels òrgans pèlvics 
 • Dolor en les relacions sexuals
fisioterapia posparto maresme fisioterapeuta suelo pelvico malgrat de mar recuperacion posparto palafolls tordera blanes pineda calella

Fisioteràpia INDIBA® sòl pèlvià

A Egea Fisioteràpia som especialistes en INDIBA® Activ, una tecnologia altament eficaç, indolora i sense efectes secundaris que et pot ajudar a tractar disfuncions del sòl pèlvià. Per exemple: permet una millora i recuperació d’episiotomies més ràpida; millora la capacitat de la musculatura pèlvica de contraure’s i relaxar-se, ajuda a reduir dolor pèlvic; estimula els mecanismes naturals de cicatrització i recuperació de teixits; manté tonificats els músculs perineals, permet millorar la incotinència i ajuda en la recuperació postpart. 

fisioterapia indiba barcelona indiba malgrat de mar egea fisioterapia fisios

Com és una sessió de fisioteràpia del sòl pelvià?

A Egea Fisioteràpia, recomanem fer una valoració del sòl pèlvià en el moment que detectis alguna disfunció a la zona. Per exemple, si creus que podries patir incontinència urinària, si sents dolor durant les relacions sexuals, si tens dolor pèlvic… També, en dones embarassades a partir del primer trimestre d’embaràs i durant la recuperació postpart (6 setmanes després si el part és vaginal i 8, si és per cesàrea). Utilitzem diversos tractaments i tècniques per ajudar-te a tractar i prevenir disfuncions del sòl pelvià:

 • Exercicis hipopressius i exercicis abdominals
 • Ergonomia postural
 • Exercicis de Kegel
 • Eelctroestimulació
 • Tractament INDIBA
 • Teràpia manual i teràpia miofascial 
 • Electroestimulació
 • Biofeedback
 • Punció seca
 • Massatge terapèutic

Recopilem informació

Fem preguntes per recollir dades de caràcter uroginecològic i obstètric, afectació emocional, condició física actual…

Exploració física

Valorem la posició lumbopèlvica, la competència abdominal, si hi ha diàstasi, cicatrius o dolor, el to de l’abdomen i el diafragma…

Exploració del sòl pelvià

Valorem l’estat del sòl pèlvic, la capacitat d’activació muscular, la posició dels òrgans pèlvics, possibles punts gallet…

Tractament personalitzat

A partir de tota la informació, dissenyem un pla de tractament personalitzat alineat amb els objectius del pacient

Pack MUM - El regal original per a embarassades

El cos d’una mare canvia de manera ràpida i constant. Això, sovint, pot causar-li molèsties.Per ajudar la mare a cuidar-se i poder esprémer al màxim totes les etapes de la seva maternitat, des del servei de fisioteràpia del sòl pelvià Egea Fisioteràpia hem creat el Pack MUM, un regal original per a embarassades. Inclou:

 • 4 sessions de fisioteràpia
 • 2 sessions de pressoteràpia
 • Una mussolina de cotó d’alta qualitat, de regal

Laura Egea, fisioterapeuta del sòl pelvià a Malgrat de Mar

Soc la Laura Egea, fisioterapeuta col.legiada núm. 7060 i estic especialitzada en fisioteràpia del sòl pelvià. Em trobaràs a Egea Fisioteràpia, centre de fisioterapeutes a Malgrat de Mar.

Fa més de 15 anys, vaig fundar la clínica de fisioteràpia Egea Fisioteràpia. Abans, però, vaig treballar en la sanitat pública. Això em va permetre una visió global de la fisioteràpia, aprendre al costat de grans fisioterapeutes i adquirir coneixements de les diverses especialitats que impliquen la salut humana.

Entre la meva formació destaquen cursos en Fisioteràpia en uroginecologia, Avaluació i tractament de la diàstasi recti, Preparació física a l’embaràs i al part, Fisioteràpia en obstetrícia, Punció seca, Mobilització neurodinàmica i INDIBA Activ sòl pelvià.

El centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar

La nostra consulta de fisioteràpia està formada per dos box independents on duem a terme les sessions de fisioteràpia i els tractaments INDIBA. Comptem amb un box especialment habilitat per a fer tractaments de pressoteràpia i un gimnàs totalment equipat amb material per a realitzar exercici terapèutic en aquells tractaments que ho requereixen.

Les instal.lacions es van ampliar i renovar íntegrament l’any 2022. L’objectiu és oferir als pacients un espai acollidor on puguin dur a terme els seus processos de recuperació de forma còmoda, en un ambient relaxat i amb la tecnologia d’última generació al seu abast. 

NO ET PERDIS LA NEWSLETTER DE FISIOTERÀPIA

Rep recomanacions de fisioteràpia

Consells, ofertes, promocions, nous serveis i productes directament al teu correu electrònic!

Contacte amb Egea Fisioteràpia

Contacta amb el servei de fisioteràpia del sòl pelvià a Malgrat de Mar omplint el següent formulari i et respondrem l’abans possible.

egea fisioterapia fisioterapeutes malgrat de mar

Egea Fisioteràpia és una clínica de fisioteràpia a Malgrat de Mar (Barcelona). Som fisioterapeutes col.legiats i fem tractaments de fisioteràpia, fisioteràpia esportiva, fisioteràpia del sòl pèlvic i fisioteràpia pediàtrica. Centre INDIBA a Malgrat de Mar. Clínica especialitzada en ones de xoc a Barcelona. 

Malgrat de Mar – Santa Susanna – Palafolls – Calella – Pineda de Mar – Tordera – Blanes