Fisioteràpia INDIBA a Malgrat de Mar

A Egea Fisioteràpia som fisioterapeutes especialitzats en INDIBA a Malgrat de Mar, per a tractaments de fisioteràpia, fisioteràpia del sòl pelvià i fisioteràpia esportiva.

Mayra Olan
Mayra Olan
11/07/2023
Estic fent recuperació de les dos cesareas que he tingut i estic súper contenta. Grans professionals.
Noemí
Noemí
05/07/2023
Sempre els mes atents, amables i professionals!
José Antonio Sánchez
José Antonio Sánchez
22/06/2023
Llevo años asistiendo a la consula de Egea fisioterapia y lo seguiré haciendo. Encuentro buenas instalaciones atención personalizada y grandes profesionales .
Esther Bel
Esther Bel
23/05/2023
Hace años que conozco este sitio es genial ,muy profesional y el trato exquisito, lo recomiendo el 100%
Miriam C.L
Miriam C.L
17/05/2023
Son unos magníficos profesionales, en contínua formación para ofrecernos el mejor servicio y ayudarnos de la manera más eficiente y eficaz con nuestras lesiones. Encantada con Laura por su delicadeza y profesionalidad para tratar el suelo pélvico, cicatrices... Los recomiendo 100%.
Izan Lopez Vergel
Izan Lopez Vergel
12/05/2023
El millor servei de fisioteràpia de la zona. Realment mai no he tingut cap queixa amb ells, són grans professionals i es nota que són vocacionals. Endavant, seguiu així!
Imma Collet
Imma Collet
08/05/2023
M'estic visitant amb la Laura per millorar el sòl pelvià i des del primer dia em va transmetre molta confiança amb el tracte rebut tan proper. He notat molta millora amb els tractaments i els exercicis que proposa. Totalment recomanable, és una gran professional.
Miquel Salto
Miquel Salto
25/04/2023
Bons professionals, tracte excel·lent i millor atenció
Olívia Caubet
Olívia Caubet
24/04/2023
Totalment recomanable!! Molt atents i professionals!

Què és INDIBA?

INDIBA Activ Therapy és un tractament de fisioteràpia molt eficaç per accelerar els mecanismes naturals de reparació de teixits. Utilitza un sistema de radiofreqüència que genera calor a nivell intern del nostre cos a través de corrents elèctriques d’alta freqüència. INDIBA activa la circulació sanguínea, que nodreix i revitalitza les cèl.lules malmeses o deteriorades que activen els processos antiinflamatoris i de reparació de teixits.  També, augmenta l’oxigenació dels teixits i la producció de col·lagen i elastina. 

A Egea Fisioteràpia, som fisioterapeutes especialistes en INDIBA a Malgrat de Mar, un dels tractaments més efectius i ràpids en fisioteràpia per tractar patologies. Els resultats són immediats després de la primera sessió. És indolor, no invasiu i no té efectes secundaris

fisioterapia indiba barcelona indiba malgrat de mar egea fisioterapia fisioterapeutas especialistas en indiba

Bonos INDIBA
Estalvia un 10%

bono fisioterapia indiba descuento fisioterapia malgrat de mar fisioterapia palafolls fisioterapia tordera fisioterapia blanes calella pineda

Bono fisioteràpia + INDIBA - 4 sesions (60 min)

Preu: 185€

bono fisioterapia malgrat de mar egea fisioterapia descuento fisioterapia malgrat de mar fisioterapia palafolls fisioterapia tordera fisioterapia blanes calella pineda

Bono INDIBA - 5 sesions (30 min)

Preu: 110€

Beneficis d'INDIBA

A la nostra clínica de fisioteràpia a Malgrat de Mar som fisioterapeutes especialistes en INDIBA. Disposem de la darrera tecnologia perquè els nostres pacients puguin experimentar els beneficis del tractament de fisioteràpia INDIBA® des de la primera sessió. Alguns dels seus avantatges són:

indiba barcelona malgrat de mar fisioterapia indiba

Accelera la recuperació de lesions

indiba barcelona malgrat de mar fisioterapia indiba

Elimina la inflamació i redueix el dolor

indiba barcelona cicatrices

Millora l'elasticitat de les cicatrius

Millora la mobilitat de les zones tractades

com millorar rendiment esportiu presoterapia deportistas rendimiento deportivo egea fisioterapia malgrat de mar blanes tordera pineda calella santa susanna palafolls

Millora el rendiment esportiu

Algunes de les patologies més comunes que podem tractar amb INDIBA® són: 

 • Ruptures fibril.lars
 • Tendinopaties
 • Esquinços
 • Síndrome el túnel carpià 
 • Epicondilitis (colze de tenista)
 • Bursitis
 • Dolor lumbar
 • Dolor cervical
 • Capsutilis retràctil 
 • Problemes musculars
 • Artrosi
 • Hematomes
 • Fractures
 • Sobrecàrregues musculas

Com és una sessió d'INDIBA?

Tot i que és  inocu i sense efectes secundaris, el tractament de fisioteràpia INDIBA®  Activ està contraindicat en alguns casos: en dones embarassades, pacients amb ferides obertes o cremades no curades o pacients amb marcapassos. Per això, el primer que farà el nostre fisioterapeuta és valorar si és òptim per al pacient, basant-se en el seu historial clínic.

No hi ha un número de sessions INDIBA necessàries determinat; s’adapten a les necessitats de cada pacient. Tot i això, la mitjana és 6 sessions, amb una freqüència de 2 sessions per setmana. La durada d’una sessió INDIBA® és de 30 minuts aproximadament. El nostre fisioterapeuta et guiarà i et recomanarà el nombre de sessions més òptim per al teu cas.

Beneficis d'INDIBA per a esportistes

INDIBA® Activ ajuda els esportistes a accelerar el procés de recuperació de les seves lesions de manera segura. A més, INDIBA® ajuda a reduir el dolorevitar recaigudes, millorar el rendiment esportiu, i en la preparació prèvia a l’entrenament, tant en esportistes professionals com amateurs. 

Al centre de fisioteràpia Egea Fisioteràpia, som especialistes en fisioteràpia esportiva a Malgrat de Mar i podem aplicar el tractament des de la fase més aguda de la lesió. En lesions cròniques, INDIBA® permetrà reduir el dolor i el temps d’aturada entre competicions.

fisioterapia deportiva malgrat de mar fisioterapeutas deportivos egea fisioterapia

Tractament INDIBA per al sòl pelvià

El mètode INDIBA® Activ ajuda a tractar disfuncions del sòl pèlvic. Entre d’altres, permet una millora i recuperació d’episiotomies més ràpida; millora la capacitat de la musculatura pèlvica de contraure’s i relaxar-se, ajuda a reduir dolor pèlvic; estimula els mecanismes naturals de cicatrització i recuperació de teixits; manté tonificats els músculs perineals, permet millorar la incotinència i ajuda en la recuperació postpart. 

A la clínica de fisioteràpia Egea Fisioteràpia, som especialistes en fisioteràpia del sòl pelvià a Malgrat de Mar i podem aplicar el tractament INDIBA® en les sessions de fisioteràpia pèlvica. 

fisioterapeuta suelo pelvico malgrat de mar fisioterapia pelvica palafolls tordera pineda blanes calella mejores fisios
NO ET PERDIS LA NEWSLETTER DE FISIOTERÀPIA

Rep recomanacions de fisioteràpia

Consells, ofertes, promocions, nous serveis i productes directament al teu correu electrònic!

Vols més informació?

Contacta amb el nostre centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar omplint el següent formulari i et respondrem l’abans possible.

egea fisioterapia fisioterapeutes malgrat de mar

Egea Fisioteràpia és una clínica de fisioteràpia a Malgrat de Mar (Barcelona). Som fisioterapeutes col.legiats i fem tractaments de fisioteràpia, fisioteràpia esportiva, fisioteràpia del sòl pèlvic i fisioteràpia pediàtrica. Centre INDIBA a Malgrat de Mar. Clínica especialitzada en ones de xoc a Barcelona. 

Malgrat de Mar – Santa Susanna – Palafolls – Calella – Pineda de Mar – Tordera – Blanes