Pressoteràpia Malgrat de Mar

Egea Fisioterapia és una clínica de fisioteràpia a Malgrat de Mar. Fem tractaments de pressoteràpia, pressoteràpia per a embaràs i postpart i pressoteràpia per a esportistes. 

presoterapia malgrat de mal tratamiento piernas cansadas celulitis retencion de liquidos egea fisioterapia cames cansades retencio de liquids
Mayra Olan
Mayra Olan
11/07/2023
Estic fent recuperació de les dos cesareas que he tingut i estic súper contenta. Grans professionals.
Noemí
Noemí
05/07/2023
Sempre els mes atents, amables i professionals!
José Antonio Sánchez
José Antonio Sánchez
22/06/2023
Llevo años asistiendo a la consula de Egea fisioterapia y lo seguiré haciendo. Encuentro buenas instalaciones atención personalizada y grandes profesionales .
Esther Bel
Esther Bel
23/05/2023
Hace años que conozco este sitio es genial ,muy profesional y el trato exquisito, lo recomiendo el 100%
Miriam C.L
Miriam C.L
17/05/2023
Son unos magníficos profesionales, en contínua formación para ofrecernos el mejor servicio y ayudarnos de la manera más eficiente y eficaz con nuestras lesiones. Encantada con Laura por su delicadeza y profesionalidad para tratar el suelo pélvico, cicatrices... Los recomiendo 100%.
Izan Lopez Vergel
Izan Lopez Vergel
12/05/2023
El millor servei de fisioteràpia de la zona. Realment mai no he tingut cap queixa amb ells, són grans professionals i es nota que són vocacionals. Endavant, seguiu així!
Imma Collet
Imma Collet
08/05/2023
M'estic visitant amb la Laura per millorar el sòl pelvià i des del primer dia em va transmetre molta confiança amb el tracte rebut tan proper. He notat molta millora amb els tractaments i els exercicis que proposa. Totalment recomanable, és una gran professional.
Miquel Salto
Miquel Salto
25/04/2023
Bons professionals, tracte excel·lent i millor atenció
Olívia Caubet
Olívia Caubet
24/04/2023
Totalment recomanable!! Molt atents i professionals!

Què és la pressoteràpia?

La pressoteràpia és un tractament terapèutic que afavoreix la circulació sanguínia, permet eliminar toxineseliminar líquids, estimular el sistema immunitari i té beneficis estètics, entre d’altres. S‘utilitzen unes botes que recobreixen totes les cames i part de la zona abdominal. Estan formades per cambres d’aire que hi distribueixen la pressió de l’aire de manera ascendent i descendent. A mesura que s’inflen i es desinflen, fan una pressió suau però efectiva sobre els teixits. El tractament és indolor i el pacient sent una sensació de benestar i relaxació. Els avantatges de la pressoteràpia abans i després són força evidents. 

A Egea Fisioteràpia, clínica de fisioteràpia a Malgrat de Mar, fem tractaments de pressoteràpia a les cames i disposem de bonos de pressoteràpia. 

pressoteràpia malgrat de mar tratamientos de presoterapia palafolls santa susanna calella pineda blanes piernas cansadas fisioterapeutas

Bono pressoteràpia

Vols fer diverses sessions de pressoteràpia? A Egea Fisioteràpia, hem creat un un bono de pressoteràpia per a tu! Inclou 6 sessions de 30 minuts cadascuna. Estalvia amb el nostre bono de pressoteràpia a Malgrat de Mar! 

bono presoterapia malgrat de mar pressoteràpia cerca de mi tordera palafolls blanes calella pineda egea fisioterapia
bono presoterapia malgrat de mar pressoteràpia cerca de mi tordera palafolls blanes calella pineda egea fisioterapia

Beneficis de la pressoteràpia

pressoterapia malgrat de mar presoterapia maresme tordera santa susanna pineda calella blanes egea fisioterapia cames cansades

Reduir la fatiga i la sensació de cames cansades

reducir celulitis presoterapia malgrat de mar egea fisioterapia sessiones pressoterapia barcelona tordera pineda blanes calella santa susanna palafolls

Té efectes de reducció i prevenció de la cel.lulitis

solucion tobillos inflamados presoterapia turmells inflamats reduir inflamació pressoteràpia egea fisioterapia malgrat de mar tordera pineda blanes calella santa susanna palafolls

Alleujar els turmells inflamats i la inflamació en general

com millorar rendiment esportiu presoterapia deportistas rendimiento deportivo egea fisioterapia malgrat de mar blanes tordera pineda calella santa susanna palafolls

Accelerar la recuperació esportiva després de l'activitat

eliminar retención de liquidos presoterapia retenció de liquids eliminar toxinas malgrat de mar tordera blanes calella pineda palafolls santa susanna egea fisioterapia

Eliminar grasses i eliminar toxines i retenció de líquids

como tener mejor piel firmeza tono presoterapia

Afavoreix l'oxigenació i millora la fermesa de la pell i el to

mejorar sistema inmunologico presoterapia mejora defensas pressoterapia malgrat de mar egea fisioterapia

Estimula el bon funcionament del sistema immunitari

como mejorar rendimiento presoterapia tractament millora rendiment cames cansades pressoteràpia malgrat de mar egea fisioterapia

Afavoreix la millora del rendiment

Pressoteràpia en embaràs i postpart

La pressoteràpia en l’embaràs és un tractament molt eficaç per ajudar a reduir els símptomes de la inflamació i redueix la retenció de líquids a les cames i turmells. 

A Egea Fisioteràpia, clínica de fisioteràpia a Malgrat de Mar, disposem de la pressoteràpia NOVApress, totalment compatible amb l’embaràs. L’apliquem només a les cames, sense arribar a la pelvis ni a l’abdomen, de manera que no posem en risc el nadó ni el seu desenvolupament. 

La pressoteràpia en el postpart és un tractament que pot ajudar la mare a recuperar l’elasticitat de la pell i a aprimar-se.

Al nostre centre de fisioteràpia trobareu el servei de fisioteràpia del sòl pelvià. La Laura Egea, la nostra fisioterapeuta del sòl pèlvic avaluarà el teu cas i necessitats i t’aconsellarà el tractament que millor s’adapti a tu. 

regals originals mare embarassada regalos originales para embarazadas fisioterapia embaras postpart egea fisioterapia

Pack MUM - Pressoteràpia per a embaràs i postpart

El regal ideal per a l’embaràs i el postpart. Sessions de fisioteràpia i pressoteràpia per ajudar-les amb les molèsties de l’embaràs i la recuperació postpart. 

Pressoteràpia per a esportistes

La pressoteràpia per a esportistes els ajuda a millorar el funcionament del sistema circulatori, reduir la retenció de líquids i eliminar toxines. Així, s’aconsegueix reduir el temps de recuperació i combatre la fatiga muscular. 

Un dels principals beneficis de la pressoteràpia esportiva és que redueix el dolor causat per algun traumatisme durant l’activitat esportiva. Alhora, produeix una sensació de benestar i relaxació. La pressió ajuda a reduir l’edema tant localitzat com generalitzat després d’un entrenament.

A Egea Fisioteràpia, fisioterapeutes a Malgrat de Mar, comptem amb la pressoteràpia esportiva NOVApress, que utilitza punts de pressió específics en el cos per millorar la recuperació muscular després de l’entrenament. En Marc Egea, fisioterapeuta especialitzat en fisioteràpia esportiva, avaluarà el teu cas i t’ajudarà a assolir els teus objectius amb el tractament que millor s’adapti a les teves necessitats. 

regalo para deportistas fisioterapia deportiva regals per esportistes fisioterapeutes esportius egea fisioterapia

Pack ATHLETE - Pressoteràpia per a esportistes

El regal ideal per a esportistes. Sessions de fisioteràpia i pressoteràpia per ajudar-los a prevenir lesions, recuperar-se i millorar el rendiment esportiu. 

Vals regal de fisioteràpia:

El centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar

La nostra consulta de fisioteràpia està formada per dos box independents on duem a terme les sessions de fisioteràpia i els tractaments amb INDIBA®. Comptem amb un box especialment habilitat per a fer tractaments de pressoteràpia i un gimnàs totalment equipat amb material per a realitzar exercici terapèutic en aquells tractaments que ho requereixen.

Les instal.lacions es van ampliar i renovar íntegrament l’any 2022. L’objectiu és oferir als pacients un espai acollidor on puguin dur a terme els seus processos de recuperació de forma còmoda, en un ambient relaxat i amb la tecnologia d’última generació al seu abast. 

NO ET PERDIS LA NEWSLETTER DE FISIOTERÀPIA

Rep recomanacions de fisioteràpia!

Consells, ofertes, promocions, nous serveis i productes directament al teu correu electrònic!

Contacte amb Egea Fisioteràpia

Contacta amb el centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar omplint el següent formulari i et respondrem l’abans possible.

egea fisioterapia fisioterapeutes malgrat de mar

Egea Fisioteràpia és una clínica de fisioteràpia a Malgrat de Mar (Barcelona). Som fisioterapeutes col.legiats i fem tractaments de fisioteràpia, fisioteràpia esportiva, fisioteràpia del sòl pèlvic i fisioteràpia pediàtrica. Centre INDIBA a Malgrat de Mar. Clínica especialitzada en ones de xoc a Barcelona. 

Malgrat de Mar – Santa Susanna – Palafolls – Calella – Pineda de Mar – Tordera – Blanes