Blog d'Egea Fisioteràpia

3 regals originals per al Dia de la Mare 2024

regals originals mare dia de la mare fisioterapia embaras postpart malgrat de mar fisios dia de la madre maternidad tordera pineda calella blanes santa susanna
Si no saps què regalar a la mare, et donem 3 idees de regal originals per sorprendre i treure un somriure a les mares en el Dia de la Mare 2024.

En el dia a dia, sovint les nostres mares sacrifiquen part del seu benestar pel benestar dels qui l’envolten. Per això, aquest dia de la mare, volem reconèixer el seu esforç d’una manera especial, oferint-los l’oportunitat de cuidar-se a si mateixes. Al nostre centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar, sabem que sovint és difícil saber què regalar. Per això, et donem 3 idees de regals originals per al dia de la mare per sorprendre-les i treure’ls un somriure.

Els vals regal per a mares són un dels obsequis estrella perquè tenen molts avantatges. En primer lloc, perquè la mare pot decidir quan utilitzar-lo i fer-ho quan li vagi millor. En segon lloc, perquè a Egea Fisioteràpia són vals de fisioteràpia personalitzats. Què significa això? Vol dir que la persona que el regala pot escollir el tractament i quantes sessions vol regalar. Els tractaments de fisioteràpia inclosos són:

 • Fisioteràpia
 • Fisioteràpia del sòl pelvià
 • Fisioteràpia esportiva
 • Fisioteràpia pediàtrica
 • INDIBA, pressoteràpia
 • Ones de xoc
 • Valoració de fisioteràpia mare i nadó

Finalment, perquè al nostre centre de fisioteràpia tenen un disseny especialment creat per al dia de la mare.

Saps que també pots regalar una estona de benestar a la mare i al nadó? El servei de fisioteràpia pediàtrica, encpçalat per la fisioterapeuta Clara Borrell, t’ofereix l’oportunitat de regalar una valoració de fisioteràpia de mare i nadó. Així, tots dos poden cuidar-se junts i compartir una sessió de salut i benestar.

Si has de fer un regal per a la mare, pots escollir entre aquests dos models. Consulta’ls aquí.

Si busques un regal per a embarassades o dones que acaben de ser mares, aquest pack regal de fisioteràpia és un encert. Inclou sessions de fisioteràpia, pressoteràpia i una mussolina de cotó d’alta qualitat de regal.

Per què és ideal?

 • Ajuda la mare a conviure amb el seu cos i els canvis que experimenta durant l’embaràs
 • Millora les molèsties
 • Les ajuda a entrenar el sòl pelvià per estar preparades per al part i tenir una millor recuperació postpart
 • Assegura una bona continència durant l’embaràs i el postpart

El pack regal per a embarassades té una validesa de 9 mesos i la mare pot distribuir les sessions com vulgui. Per exemple, pot decidir fer-ne algunes durant l’embaràs i la resta durant el postpart. Aquí tens més informació.

El Pack MUM és un pack dissenyat especialment pel nostre servei de fisioteràpia del sòl pelvià a Malgrat de Mar, encapçalat per la fisioterapeuta Laura Egea. Es pot comprar presencialment al nostre centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar (carrer del Carme, 107). Si vols més informació, pots escriure’ns un WhatsApp o trucar al 636 133 060. També, pots encarregar-lo per telèfon i passar-lo a buscar per la clínica quan et vagi millor.

Si la teva mare és una enamorada de l’esport, aquest pack de fisioteràpia esportiva l’ajudarà a aconseguir les seves metes i superar els seus límits. Inclou sessions de fisioteràpia i pressoteràpia i un gel d’impacte de regal.

Per què és ideal?

 • Ajuda els esportistes a prevenir i reduir el risc de patir lesions
 • Tractament específic de les lesions típiques de la seva disciplina esportiva
 • Ajuda els esportistes a recuperar-se i tornar a competir després d’una lesió
 • Millora del seu rendiment esportiu

El pack regal per a esportistes té una validesa de 6 mesos després de la compra i també es pot comprar presencialment al nostre centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar. El Pack ATHLETE ha estat especialment dissenyat pel nostre servei de fisioteràpia esportiva a Malgrat de Mar, encapçalat pels fisioterapeutes Marc Egea i Martí Paunero. Trobaràs més informació aquí.

Sobre Egea Fisioteràpia

Som un centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar. Tractem tot tipus de patologies i lesions i estem especialitzats en fisioteràpia del sòl pèlvià, fisioteràpia esportiva i fisioteràpia pediàtrica. Fem tractaments INDIBA, teràpia d’ones de xoc i pressoteràpia i tenim servei de nutricionista a Malgrat de Mar.

Segueix-nos a

El centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar

La nostra consulta de fisioteràpia està formada per dos box independents on duem a terme les sessions de fisioteràpia i els tractaments amb INDIBA. Comptem amb un box especialment habilitat per a fer tractaments de pressoteràpia i un gimnàs totalment equipat amb material per a realitzar exercici terapèutic en aquells tractaments que ho requereixen.

Les instal.lacions es van ampliar i renovar íntegrament l’any 2022. L’objectiu és oferir als pacients un espai acollidor on puguin dur a terme els seus processos de recuperació de forma còmoda, en un ambient relaxat i amb la tecnologia d’última generació al seu abast. 

Mayra Olan
Mayra Olan
11/07/2023
Estic fent recuperació de les dos cesareas que he tingut i estic súper contenta. Grans professionals.
Noemí
Noemí
05/07/2023
Sempre els mes atents, amables i professionals!
José Antonio Sánchez
José Antonio Sánchez
22/06/2023
Llevo años asistiendo a la consula de Egea fisioterapia y lo seguiré haciendo. Encuentro buenas instalaciones atención personalizada y grandes profesionales .
Esther Bel
Esther Bel
23/05/2023
Hace años que conozco este sitio es genial ,muy profesional y el trato exquisito, lo recomiendo el 100%
Miriam C.L
Miriam C.L
17/05/2023
Son unos magníficos profesionales, en contínua formación para ofrecernos el mejor servicio y ayudarnos de la manera más eficiente y eficaz con nuestras lesiones. Encantada con Laura por su delicadeza y profesionalidad para tratar el suelo pélvico, cicatrices... Los recomiendo 100%.
Izan Lopez Vergel
Izan Lopez Vergel
12/05/2023
El millor servei de fisioteràpia de la zona. Realment mai no he tingut cap queixa amb ells, són grans professionals i es nota que són vocacionals. Endavant, seguiu així!
Imma Collet
Imma Collet
08/05/2023
M'estic visitant amb la Laura per millorar el sòl pelvià i des del primer dia em va transmetre molta confiança amb el tracte rebut tan proper. He notat molta millora amb els tractaments i els exercicis que proposa. Totalment recomanable, és una gran professional.
Miquel Salto
Miquel Salto
25/04/2023
Bons professionals, tracte excel·lent i millor atenció
Olívia Caubet
Olívia Caubet
24/04/2023
Totalment recomanable!! Molt atents i professionals!
egea fisioterapia fisioterapeutes malgrat de mar

Egea Fisioteràpia és una clínica de fisioteràpia a Malgrat de Mar (Barcelona). Som fisioterapeutes col.legiats i fem tractaments de fisioteràpia, fisioteràpia esportiva, fisioteràpia del sòl pèlvic i fisioteràpia pediàtrica. Centre INDIBA a Malgrat de Mar. Clínica especialista en ones de xoc a Barcelona. 

Malgrat de Mar – Santa Susanna – Palafolls – Calella – Pineda de Mar – Tordera – Blanes