Blog d'Egea Fisioteràpia

Tractament de la fascitis plantar amb INDIBA

La fascitis plantar pot limitar les teves activitats diàries i la teva mobilitat. Hi ha diversos tractaments, però INDIBA és un dels més efectius i avançats.

La fascitis plantar és una patologia dolorosa que afecta la planta del peu i, especialment, la zona del taló. Aquest trastorn pot dificultar fer les activitats diàries més comunes i limitar la mobilitat dels qui la pateixen. Hi ha diversos tractaments de fisioteràpia per a la fascitis plantar, però un dels més efectius i avançats és el tractament INDIBA Activ.

La fascitis plantar és una inflamació del teixit connectiu que sosté l’arc del peu. Aquesta afecció acostuma a manifestar-se com un dolor agut en el taló. Se sent, sobretot, quan donem els primers passos al matí o després de períodes d’inactivitat llargs.

Hi ha diversos factors de risc de la fascitis plantar. Per exemple: el sobrepès, l’ús d’un calçat inadequat, l’activitat física intensa o la biomecànica anormal del peu.

La tecnologia de fisioteràpia INDIBA utilitza la radiofreqüència per promoure la regeneració cel·lular i la recuperació de teixits malmesos. És un tractament no invasiu, indolor, sense efectes secundaris i que és altament efectiu per reduir el dolor i la inflamació de la fascitis plantar. 

Durant una sessió de fisioteràpia amb tractament amb INDIBA Activ, apliquem una corrent de radiofreqüència controlada directament sobre la zona afectada. L’energia penetra profundament en els teixits i estimula la circulació sanguínia i la regeneració cel·lular. Com a resultat, promou la reparació de teixits malmesos, redueix la inflamació i alleuja el dolor.

  • Reduir el dolor: INDIBA ajuda a reduir el dolor de la fascitis plantar i permet que els pacients puguin tornar a fer les seves activitats diàries amb comoditat.
  • Reduir la inflamació: La radiofreqüència utilitzada en el tractament ajuda a disminuir la inflamació i accelera el procés de curació de les fascitis plantars.
  • Millora de la mobilitat: com que promou la regeneració de teixits, INDIBA pot millorar la flexibilitat i mobilitat del peu, i promoure una recuperació més ràpida.

Fa uns mesos, una pacient va venir al nostre centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar amb dolor a la part interna del taló i a l’arc plantar. Després d’una entrevista amb el nostre fisioterapeuta, Marc Egea, i una valoració amb tests musculars i ortopèdics, vam determinar que patia fascitis plantar amb implicació del tendó tibial posterior. 

Vam utilitzar el tractament INDIBA Activ amb ella per reduir el dolor i accelerar el procés de recuperació de les fascitis plantars. En aquest cas concret, vam establir un pla de 2 sessions d’INDIBA a la setmana. Tot i això, el pla de treball s’adapta i es personalitza per a cada pacient. A més, les sessions es van combinar amb una pauta d’exercicis personalitzada perquè fes a casa.

La fascitis plantar és una patologia que pot afectar molt la teva qualitat de vida si la pateixes. Tot i això, amb el tractament adequat, com el que proporciona INDIBA, és possible aconeguir una recuperació més ràpida, reduir el dolor i la inflamació. Si estàs lidiant amb els símptomes de la fascitis plantar, al centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar Egea Fisioteràpia som especialistes en INDIBA a Barcelona. Podem ajudar-te a explorar les opcions de tractament, a escollir el millor per a tu i recuperar el teu benestar. Demana cita al 636 13 30 60 o envia’ns un WhatsApp.

Sobre Egea Fisioteràpia

Som un centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar. Tractem tot tipus de patologies i lesions i estem especialitzats en fisioteràpia del sòl pèlvià, fisioteràpia esportiva i fisioteràpia pediàtrica. Fem tractaments INDIBA, teràpia d’ones de xoc i pressoteràpia i tenim servei de nutricionista a Malgrat de Mar.

Segueix-nos a

El centre de fisioteràpia a Malgrat de Mar

La nostra consulta de fisioteràpia està formada per dos box independents on duem a terme les sessions de fisioteràpia i els tractaments amb INDIBA. Comptem amb un box especialment habilitat per a fer tractaments de pressoteràpia i un gimnàs totalment equipat amb material per a realitzar exercici terapèutic en aquells tractaments que ho requereixen.

Les instal.lacions es van ampliar i renovar íntegrament l’any 2022. L’objectiu és oferir als pacients un espai acollidor on puguin dur a terme els seus processos de recuperació de forma còmoda, en un ambient relaxat i amb la tecnologia d’última generació al seu abast. 

Mayra Olan
Mayra Olan
11/07/2023
Estic fent recuperació de les dos cesareas que he tingut i estic súper contenta. Grans professionals.
Noemí
Noemí
05/07/2023
Sempre els mes atents, amables i professionals!
José Antonio Sánchez
José Antonio Sánchez
22/06/2023
Llevo años asistiendo a la consula de Egea fisioterapia y lo seguiré haciendo. Encuentro buenas instalaciones atención personalizada y grandes profesionales .
Esther Bel
Esther Bel
23/05/2023
Hace años que conozco este sitio es genial ,muy profesional y el trato exquisito, lo recomiendo el 100%
Miriam C.L
Miriam C.L
17/05/2023
Son unos magníficos profesionales, en contínua formación para ofrecernos el mejor servicio y ayudarnos de la manera más eficiente y eficaz con nuestras lesiones. Encantada con Laura por su delicadeza y profesionalidad para tratar el suelo pélvico, cicatrices... Los recomiendo 100%.
Izan Lopez Vergel
Izan Lopez Vergel
12/05/2023
El millor servei de fisioteràpia de la zona. Realment mai no he tingut cap queixa amb ells, són grans professionals i es nota que són vocacionals. Endavant, seguiu així!
Imma Collet
Imma Collet
08/05/2023
M'estic visitant amb la Laura per millorar el sòl pelvià i des del primer dia em va transmetre molta confiança amb el tracte rebut tan proper. He notat molta millora amb els tractaments i els exercicis que proposa. Totalment recomanable, és una gran professional.
Miquel Salto
Miquel Salto
25/04/2023
Bons professionals, tracte excel·lent i millor atenció
Olívia Caubet
Olívia Caubet
24/04/2023
Totalment recomanable!! Molt atents i professionals!
egea fisioterapia fisioterapeutes malgrat de mar

Egea Fisioteràpia és una clínica de fisioteràpia a Malgrat de Mar (Barcelona). Som fisioterapeutes col.legiats i fem tractaments de fisioteràpia, fisioteràpia esportiva, fisioteràpia del sòl pèlvic i fisioteràpia pediàtrica. Centre INDIBA a Malgrat de Mar. Clínica especialista en ones de xoc a Barcelona. 

Malgrat de Mar – Santa Susanna – Palafolls – Calella – Pineda de Mar – Tordera – Blanes